Wikholm Form

Wikholm Form

Wikholm Form er ett av Skandinavias ledende grossister innen blomsterhandel og interiørbutikker. Wikholm tilbyr et omfattende utvalg av produkter og tilbehør.

kr 1,269.00
Vase SARITA fra Wikholm FORM AB. Den fine vasen kan også brukes som lykt og er perfekt til å skape en lun stemning i hjemmet. Vasen har en organisk tekstur av glass i en mørk orange farge som gir en "smoke" (sotet)...
kr 149.00
Telysestake WILA fra Wikholm Form. En nydelig telysholder som passer til små og store telys. Skaper en nydelig stemning. Telysestaken måler 10 cm i diameter og 10 høyde.
kr 599.00
En nydelig skulptur og krukke fra Wikholm Form. Med plass til en liten potteplante. Måler 17 cm i diameter og 26 cm i høyden. 
kr 649.00
Kurv ENNA fra Wikholm Form i farge natur og offwhite. En praktisk kurv i flettet naturmateriale som passer til oppbevaring av puter, pledd osv. Størrelse 32 cm høyde x 30 cm i diameter.  
kr 649.00
Kurv ENNA fra Wikholm Form i farge natur og offwhite. En praktisk kurv i flettet naturmateriale som passer til oppbevaring av puter, pledd osv. Størrelse 34 cm høyde x 35 cm i diameter.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.