Merker

 • CHRISTIAN LACROIX

  Oppdag den fantastiske verden med Christian Lacroix. 

 • Designers Guild

  Designers Guild ble etablert i 1970 av Tricia Guild. Designers Guild er leverandør av blant annet tekstiler, tapeter, møbelstoff, puter og pledd, og senge- og badesamlinger. 

 • Elvang Danmark

  Elvang Danmark har spesialisert seg på alpakkaull og andre uimotståelige og bærekraftige materialer. Enten det er et koseteppe eller et mykt skjerf, er et Elvang-design en vinnende kombinasjon av nordisk estetikk og peruansk håndverk laget for å vare stilrent og elegant med et sofistikert utseende i luksuskvalitet.

 • G&C Interiors

  G & C INTERIORS er en dansk design-leverandør kjent for sitt dristig statement-interiør. I sortimentet finner vi en rekke fantastiske porselensmønstre,  detaljerte messingdetaljer og flere håndlagde produkter. Stikkord som gjenspeiler dekorasjonene fra G & C er ekstravagant, forseggjort, tidløst og selvsikkert. 

 • Høie

  I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske hjem. Kombinasjonen av topp kvalitet, gode design og en innovativ holdning, har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd.

 • Ralph Lauren

  Som den første motedesigneren som presenterte en altomfattende kolleksjon for hjemmet, introduserte Ralph Lauren en særegen visjon og urokkelig forpliktelse til håndverk som har beriket stedene vi kaller hjem.

 • Skandinavisk

  Skandinavisk ble grunnlagt i København i 2012 og er designet for å gjenspeile den skandinaviske balansekunsten. 

  Å leve 'skandinavisk' er ikke bare hvilken del av verden du kommer fra, det er hvordan du tenker, hvordan du behandler andre, naturen som omgir deg, og hva du verdsetter. Vi tror at en mer balansert skandinavisk tilnærming til livet gir en blåkopi for en bedre fremtid i en verden som glemmer hvordan man lytter til roligere stemmer.

 • Trend Collection

  Trend Collection AS ble etablert i 2001 og er et norsk importselskap med forretningsområde belysning, møbel og interiør. Life is Beutiful - We show it!

 • Wikholm Form

  Wikholm Form er ett av Skandinavias ledende grossister innen blomsterhandel og interiørbutikker. Wikholm tilbyr et omfattende utvalg av produkter og tilbehør.

Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.