INTERIØRRÅDGIVNING

---

- Få den lune og helhetlige følelsen i din bolig eller hytte -

Albert Vold Interiør AS tilbyr konsultasjon med fokus på interiør, tekstil- og gardinvalg. Vi kan hjelpe med råd og veiledning i forhold til egnede tekstilvalg, gardiner, gardinoppheng, tapet og løsninger med solskjerming for å skape et helhetlig preg for ditt hjem eller hytte. Vi tilbyr også en generell gjennomgang av interiørvalg for din bolig. 

Du er hjertelig velkommen innom vår butikk på Heimdal for en samtale om ditt prosjekt og/eller avtale hjemmebesøk. Vi har et stort materialbibliotek med tekstiler, tapeter og løsninger for solskjerming. Sammen kan vi sette sammen forslag som vil passe ditt hjem og din personlige stil. Ta gjerne med deg bilder av rommene du ønsker hjelp til. 


Bor du i Trondheims området så kommer gjerne hjem til deg for befaring/interiørveiledning. Bor du lengre unna så tilbyr vi interiør, tekstil- og gardinrådgivning over digitale plattformer. 


Du kan bestille hjemmebesøk/befaring for en av hovedtjenestene våre:

Interiørkonsultasjon og rådgivning
Vi gir råd og veiledning til valg av farger, møblering og innredning.

Gratis inntil 2 timer ved bestilling av ordre. Timespris ellers er 950,- inkl. mva.

Produkter og styling
Få sett på ditt hjem, hytte eller lokaler med nye øyne og få hjelp til å få en helhet og rød tråd. Sammen med våre leverandører kan vi tilby skreddersydde møbelpakker. 

Gratis inntil 2 timer ved bestilling av ordre. Timespris ellers er 950,- inkl. mva.

Søm og omtrekking av møbler / møbeltapetsering
Vi tilbyr alt innen tekstilsøm. Blant annet skreddersydde gardiner, puter, sengetepper og liftgardiner. Vår profesjonelle møbelsnekker har mange års erfaring og vi tilbyr opptrekk av møbler, sengegavler og mer.

Vi har godt samarbeid med flinke håndverkere innen følgende fag:

- Snekker
- Møbelsnekker
- Maler og tapetserer
- Montører av solskjerming og gardinoppheng

Pris på forespørsel.

3D-visualisering
Vi har gode verktøy som kan benyttes om du ønsker å se prosjektet ditt visuelt med fotorealistiske 3D-bilder. Vi kan tegne opp rommet med de reelle valgene av tekstiler, farger og møbler slik at du har mulighet for å se hvordan det faktisk kan bli. Vi tilbyr også å utforme forslag til møbelplan i 2D, fargepalett og detaljert produkt- og møbelforslag. 

Pris på forespørsel.


Arkitekt/interiørdesigner 
Vi har fagkunnskapen innen tekstil og er gjerne din sparringspartner når det kommer til privat og offentlig miljø. Gi lokalene et trivelig særpreg, enten det er kontor eller hjem. Vi bistår deg som interiørarkitekt eller interiørdesigner og sammen kan vi finne gode forslag til tekstilprodukter for dine kunder.

---

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt interiørprosjekt. Send oss en henvendelse via kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

KONTAKT OSS FOR BEFARING/TILBUD

---

Les merShow less
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.