Om oss

Historien om firmaet Albert Vold starter høsten 1917 – Albert Vold som er grunnleggeren av firmaet hadde flyttet til Trondheim noen år tidligere fra Skjomen like utenfor Narvik. Han startet her i byen med Ullspinneri sammen med en kompanjong. Høsten 1917 gikk veien videre og Albert Vold startet sin egen konfeksjon bedrift på Heimdal – innen konfeksjon og trikotage. I 1923 flyttet bedriften til Heimdalsvegen 10, hvor den holdt til helt til gården ble solgt i 2015.

Bedriften har i årenes løp utviklet seg i takt med nye behov og utfordringer, fra en bedrift som favnet et stort utvalg av varer og sortiment, til i dag hvor det er en bedrift innen interiør – tekstiler – tapeter – gulvtepper – belysning – møbler. I dag drives bedriften av Kristin Høstad og Per Albert Vold.


Per Albert Vold

Per Albert Vold

post@albertvold.no

Startet i bedriften i 1985, etter studier i økonomi ved BI. Har bred erfaring og kunnskap innen interiør –design -tekstil- solavskjerming og hjemmeinnredning. Var i flere år på nittitallet aktivt med i interiørkjeden Glade Hjem.

Er aktivt ute hos kunder og gir råd og veiledning når det gjelder fargevalg, innredning, tekstiler, møbler og solavskjerming.

Kristin Høstad

Kristin Høstad

post@albertvoldinterior.no

Startet i bedriften i 1993 etter endt skolegang og utdanning innen søm og design. Hun har en bred erfaring innen interiør – design – tekstil og hjemmeinnredning. Har i tillegg jobbet flere år i bygge bransjen med byggvare og salg.

Er aktivt ute hos kunder og gir råd og veiledning når det gjelder fargevalg, innredning, tekstiler, møbler og solavskjerming.